Ögonmigrän

Idag drabbades jag av något jag tror var ögonmigrän. Det började som ett mindre flimrande fält på höger sida i synfältet. Som olika trianglar med ränder i och som bytte färg och form. Sakta växte fältet, nu helt runt i formen. Det blev till slut så stort att det täckte hela höger sida och flimret reducerat till kanten av det. Småningom återstod bara ett litet svagt parti i mitten av synfältet. Det var ganska läskigt. Min första tanke var att jag drabbats av en TIA men jag hade inga andra symtom. Efter att ha googlat en stund tror jag nog att det var ögonmigrän. Jag har ett periodvis extremt stressigt jobb med multisjuka patienter, ett högt flöde in och ut med patienter och med så högt ställda krav att man inte kan leva upp till dom. I höstas hade jag dessutom två mycket krävande studenter (där en fick underkänt) och då var det som att något hände med mig. Jag fick olika fysiska symtom och har inte riktigt hämtar mig efter det. Jag har blivit skötare efter det. Jag måste sova mer, vila mer, få mer tid för återhämtning och bara få vara i mig själv. Superstress på jobbet och stress hemma har brutit ned mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: